söndag 14 augusti 2011

Tunnbröd med tillbehör.

I helgen var det dags för årets surströmming med alla tillbehör. Gott.  Det enda jag saknar är riktigt sprött tunnbröd från Norrbotten.  När jag var barn tog vi alltid hem en kartong med riktigt tunnbröd när vi varit hos mormor och morfar. Till surströmming, "blöta" och "bryta".  Jag vet inte om man kan få tag i det längre.



3 kommentarer:

  1. Mamma och några andra tanter bakar tunnbröd; någon av dem har recept på det där riktigt tunna och spröda. Tror kornmjöl ingår i det.

    Äsch, nu blev jag helsugen på surströmming! Och ingen har jag att äta med här i den stockholmska förskingringen...

    /Cruella

    SvaraRadera
  2. Vilken tur du har som kan få tag i riktigt tunnbröd. Lyckost dig.

    SvaraRadera
  3. Mums! Jag måste äta suring någon dag, nu är längtan stor!

    SvaraRadera

Jag blir så glad
om du har tid med en kommentar.