fredag 11 maj 2012

Rabarbermums

 Idag har jag skördat mina blekta rabarber som jag har låtit växa under en kruka, precis som i England. Färgen är fantastisk och rabarbern är alldeles mjäll i smaken. Genom att sätta en kruka över stressar man rabarbern så att den växer extra fort.



Den hade vuxit så starkt så att krukan nästan tippade. Nu provar jag att flytta över krukorna till en annan planta så får vi se om resultatet blev detsamma. 


Av rabarbern gjorde jag världens godaste efterrätt, Rabarber mousse, efter ett recept hos Husmorsskolan. Du hittar det här.

3 kommentarer:

  1. Åh, va det vattnas i munnen....

    SvaraRadera
  2. Mmm vackert och gott. Det är så roligt att följa ditt trädgårdsarbete

    SvaraRadera
  3. Det har jag aldrig testat. Och inte hört talas om heller...

    SvaraRadera

Jag blir så glad
om du har tid med en kommentar.